WERKWIJZE

Op het moment dat u via de mail of telefonisch contact zoekt, zullen we eerst samen kort de situatie doornemen en kijken of ik inderdaad iets voor uw zoon/dochter zou kunnen betekenen. Als dit het geval is, maken we een afspraak voor een intake-gesprek. Aan het eind van het intake-gesprek bekijken we of we samen het traject ingaan. Zo ja, dan maken we een afspraak voor een eerste coachingssessie.


Ouder Advies Gesprek


Als je kind niet lekker in zijn/haar vel zit, doet dat iets met je als ouder. Je probeert uit alle macht en met alle liefde je kind door deze periode te helpen. Als alles wat je probeert niet lijkt te werken, kan dit een heel machteloos en eenzaam gevoel geven. Omdat het soms zo kan zijn dat niet je kind, maar jij als ouder juist even een steuntje in de rug nodig hebt, kun je vanaf nu ook terecht bij Karin Kindercoach voor een Ouder Advies Gesprek.

Tijdens dit gesprek bespreken we de situatie zoals hij nu is en kijken we samen naar wat er nodig kan zijn om de situatie te verbeteren. Als professional en ervaringsdeskundige geef ik je praktische tips die je thuis toe kunt passen.Ook ben ik licentiehouder van het spel Coachee. Dit spel is een Kindercoachmethode die kan helpen om de hulpvraag van uw kind helder te krijgen.

Door het beantwoorden van de vragen en opdrachten verkrijg ik op verschillende manieren informatie van uw kind.  Het is een zeer effectieve methode om richting de oplossende fase te kunnen gaan…

Voor meer informatie kunt u eens kijken op www.kindercoachmethode.nl
Wat is mijn

werkwijze?